como conseguir velas mas blancas 3
Vyrobiť sviečky

Ako ziskat belsie sviecky

Chceš si vyrobiť belšie sviečky? Nauč sa túto techniku… V tomto návode ti ukážeme, ako vyrobiť belsie sviecky pomocou špecifického  prípravku na tento účel. Prípravok na belšie sviečky má vysokú bieliacu schopnosť,…

Ako ziskat belsie sviecky

Chceš si vyrobiť belšie sviečky? Nauč sa túto techniku… V tomto návode ti ukážeme, ako vyrobiť belsie sviecky pomocou špecifického  prípravku na tento účel.

Prípravok na belšie sviečky má vysokú bieliacu schopnosť, je ideálny na použitie s rastlinnými voskami, pretože tie majú tendenciu mať žltkastý odtieň, ktorý sa ťažko maskuje. Pomocou neho  získaš sviečky intenzívnej a nepriehľadnej bielej farby. Zabraňuje tiež tomu, aby niektoré aromatické esencie stmavili konečný výsledok.

Chceš vedieť ako vyrábať belsie sviecky…

S prípravkom, ktorú ti ponúka  Gran Velada  pre belšie sviečky získaš intenzívnu bielu farbu. Môžeš ho použiť s parafínovými voskami, ako aj s rastlinnými voskami, hoci tie môžu mať žltkastý odtieň, ktorý sa pomerne ťažko maskuje. Prípravok  na výrobu belších sviečok má vysokú bieliacu silu a nemá vplyv na horenie sviečky, pokiaľ budeš dbať na dodržiavanie odporúčaných dávok použitia.

Jedná sa o superkoncentrovaný a veľmi kvalitný prípravok. Zistíš, že sa aj veľmi ľahko používa, v skutočnosti ho stačí len roztopiť spolu s voskom podľa tvojho výberu. Pomocou neho získaš sviečky intenzívnej, nepriehľadnej bielej farby. Výrobný proces sviečky prebieha ako zvyčajne, stačí pridať prípravok v dávke od 0,005 % do 0,3 %. Upozorňujeme, že pri teplote topenia 80 stupňov Celzia budeš musieť zmes zložiek ďalej zahrievať, aby sa  prípravok  dokonale premiešal… Ak sa nerozpustí… určite je to problém teploty.

Aké ingrediencie potrebuješ na výrobu belších sviečok?

Sójový vosk

  • Sójový vosk vhodný na výrobu sviečok pomocou foriem. Tento vosk umožňuje vyrábať prírodné a vegánske sviečky v tvare, aký si len praješ.  Keďže má vyšší bod topenia, je konzistentný a 100 % rastlin-ný. Tento sójový vosk je vhodný na prácu s formami a naše odporúčanie je, aby boli vyrobené zo silikónu. Ak sa chystáš používať 3D formy so zložitejšími tvarmi, odporúčame pridať 20 % rastlin-nej kyseliny stearovej na jeho vytvrdnutie. Formovací sójový vosk je rastlinného pôvodu a jeho použitie je veľmi jednoduché: stačí ho rozpustiť v hrnci na miernom ohni, pridať arómu a farbi-vo a naplniť ním vybranú formu. Takto môžeš vytvoriť prírodné a vegánske sviečky rôznych tvarov. Tento sójový vosk nie je vhodný na kozmetické účely. Bod topenia: 52-56 ºC

Prípravok pre belšie sviečky

  • S ním získaš intenzívnejšiu bielu farbu. Je ideálny na použitie s rastlinnými voskami, pretože tie majú zvyčajne žltkastý odtieň, ktorý sa ťažko maskuje. Prípravok na výrobu belších sviečok má vysokú bieliacu schop-nosť a nemá vplyv na horenie sviečky, pokiaľ sa dodržia odporúčané dávky použitia. Je superkoncentrovaný a vysoko kvalitný. Jednou z výhod tohto prípravku na bielenie sviečok je, že sa veľmi ľahko používa, v skutočnosti ho stačí len roztopiť spolu s vybraným voskom. Kúp si ho hneď a uvidíš výsledky! Odporúčame vykonať malé testy. Odporúčané dávkovanie: 0,05 % až 0,3 % Bod topenia: >80ºC. Tu je návod na použitie prípravku na belsie sviecky.

Aromatická esencia verbeny

  • Citrusová, svieža a intenzívna, to je esencia verbeny Gran Velada. Je to ideálna esencia na aromatizáciu domácej kozmetiky a na výrobu vonných sviečok, osviežova-čov vzduchu a parfumov s vôňou verbeny. kvetinová esencia verbeny je koncentrovaná a veľmi univerzálna, pretože ju možno použiť ako zložku mnohých prípravkov: gélov, mydiel, šampónov, krémov… Odporúčané dávkovanie v kozmetike je do 1 %, zatiaľ čo v parfumérii ju možno použiť až do 30 %. Vo vôni verbeny prevládajú osviežujúce a citrusové tóny s kvetinovým nádychom. Kozmetická zložka. Nepožívať. Profesionálne použitie.

Ekologický knôt

  • Ekologický sviečkový knôt s priemerom 3-4 cm . Predáva sa na metre. Ide o okrúhly, nepovoskovaný bavlnený knôt s umelohmotným jadrom, vyrobený z eukalyptového papiera. Pred jeho použitím sa odporúča navoskovať ho vo vosku, ktorý sa chystáš použiť na vypracova-nie. Tento knôt je vyrobený z prírodných, biologicky odbúrateľných materiálov, ktoré 100% neobsahujú parafín. Pre-to sa odporúča na výrobu ekologických, masážnych alebo prírodných sviečok. To, akú hrúbku zvolíš, závisí od priemeru sviečky a ďalších dôležitých faktorov, ako je napríklad bod topenia vosku.

Forma

  • Forma na mužské telo, ideálna na výrobu sviečok. Je vyrobená zo silikónu a vyniká tým, že je nepriľnavá,  pružná a veľmi odolná. Tá-to for-ma predstavuje telo nahého muža. Výroba sviečok s ňou je veľmi jednoduchá. Stačí roztopiť vosk, pridať esenciu a farbivo a premiešať. Do formy navleč knôt a naplň ju. Nechajte ju zaschnúť a sviečku budeš mať pripravenú na použitie. Získaš jedinečné výtvory, ktoré môžeš darovať ako darček alebo si nimi ozdobiť svoj domov! Približné rozmery: 9 cm výška x 3 cm šírka (najširšia časť). Približná hmotnosť: 65 g vosku
  • Forma na ženské telo, ideálna na výrobu vlastných sviečok. Je vyrobená zo silikónu a vyniká tým, že je nepriľnavá, pružná a veľmi odolná. Tá-to forma na telo ženy na sviečky predstavuje telo nahej ženy. Výroba sviečok s ňou je veľmi jednoduchá. Stačí roztopiť vosk, pridať esenciu a farbivo a premiešať. Do formy na sviečky na telo ženy navleč knôt a naplň ju. Nechaj ju zaschnúť a sviečka bude pripravená na použitie, získaš jedinečné výtvory, ktoré môžeš darovať ako darček alebo si nimi ozdobiť svoj domov! Približné rozmery: 9 cm výška x 3 cm šírka (najširšia časť). Približná hmotnosť: 65 g vosku
  • Drevený držiak na knôty, ktorý ti pomôže vycentrovať a udržať knôt pri výrobe vlastných sviečok. Vďaka tomu bude proces výroby tvojich ručne vyrobených sviečok oveľa jednoduchší. Tento držiak na knôty má v strede malý otvor. Do tohto miesta musíš vložiť knôt, aby sa nepohyboval. Keď to urobíš, umiestni držiak zo strany na stranu formy alebo nádoby tak, aby bol knôt v ňom vycentrovaný. Bu-de ti veľkým pomocníkom! Rozmery: 11 cm dlhý.

Pozri si návod krok za krokom a uvidíš, ako získať belsie sviecky!

Rozpusti 140 g tvarovateľného sójového vosku spolu s 0,2 % prípravku do bielej sviečky. Toto by sa malo vykonať v hrnci na miernom ohni. Keď sa rozpustí, pridaj vonnú esenciu a dobre premiešaj.

Predtým navoskovaný knôt navleč a pripevni ho k vrcholu pomocou drevenej podpery. Naplň formy a nechaj ich schnúť na mieste bez prievanu a náhlych zmien teploty. Odformuj figúrky a sú hotové!

Ak chceš získať viac informácií o tom, ako sa naučiť vyrábať sviečky, môžeš si stiahnuť našu bezplatnú príručku na výrobu sviečok. Je to iniciačný manuál, s ktorým môžeš začať vyrábať domáce sviečky od 0 a bez predchádzajúcich skúseností, ak máš akýkoľvek problém so stiahnutím, pošli nám e-mail na support@granvelada.de a my ti ho radi pošleme.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right