hacer velas corazones gel 1
Vyrobiť sviečky, Žiadna kategória

Ako vyrobit srdieckove sviecky: Darcek plny lasky a kreativity na Valentína.

V tomto období sa učenie, ako vyrobiť srdieckove sviecky, stáva prejavom lásky, náklonnosti a umenia. Tento príspevok je pozvánkou na objavenie kúzla vytvárania sviečok v tvare srdca, dokonalého remesla na…

Ako vyrobit srdieckove sviecky: Darcek plny lasky a kreativity na Valentína.

V tomto období sa učenie, ako vyrobiť srdieckove sviecky, stáva prejavom lásky, náklonnosti a umenia. Tento príspevok je pozvánkou na objavenie kúzla vytvárania sviečok v tvare srdca, dokonalého remesla na Valentína alebo na prejavenie náklonnosti v každom výnimočnom okamihu.

Nižšie uvádzame zbierku 3 podrobných a kreatívnych receptov, na výrobu vlastných sviečok v tvare srdcia. Sú ideálnym darom pre pár priateľom, rodičom, krstým alebo komukoľvek blízkemu, ktorému chceš prejaviť uznanie a náklonnosť. Každý recept je doplnený fotografiami, videami a podrobným sprievodcom spolu so zoznamom potrebných materiálov. Môžeš proces sledovať jednoduchým a príjemným spôsobom.

Od gélových sviečok s plávajúcimi srdiečkami až po elegantný dizajn s kvetinovými inklúziami, tieto recepty sú viac než len DIY projekt; Sú prostriedkom na zdieľanie radosti, lásky a krásy. Takže sa priprav ponoriť sa do sveta dekoratívnych sviečok a vytvor niečo skutočne špeciálne pre páry, ktoré tak miluješ.

V Gran Velada pevne veríme v jednoduchosť a dostupnosť umenia výroby sviečok. Preto je každý z našich receptov navrhnutý tak, aby bol proces čo najjasnejší a najjednoduchší aj pre tých, ktorí v tomto fascinujúcom svete len začínajú . S našimi podrobnými návodmi krok za krokom zistíš, ako ľahko vytvoriť vlastné sviečky v tvare srdca. Od výberu materiálov až po konečnú úpravu ťa v každej fáze prevedieme a zaistíme, že tvoja skúsenosť bude úspešná a bezproblémová.

Či už hľadáš zmysluplný darček alebo si jednoducho chceš užiť chvíľu kreativity a relaxu, v tomto blogu nájdeš všetko, čo potrebuješ, aby sa to stalo skutočnosťou. S Gran Velada získaš nielen vysokokvalitné materiály, ale aj vedomosti a inšpiráciu na ich premenu na krásne sviečky, ktoré odrážajú tvoj osobný štýl a náklonnosť. Tak neváhaj, ponor sa do týchto receptov a objav, aké jednoduché a zábavné je vyrábať sviečky so srdcami a vytvárať tak nezabudnuteľné chvíle a darčeky, ktoré hovoria zo srdca.

Vytváranie sviečok v tvare srdca je krásna a obohacujúca činnosť, ideálna na špeciálne príležitosti. Či už na Valentína, výročie alebo jednoducho ako gesto lásky, tieto sviečky dodajú každej udalosti osobný a teplý nádych. V tomto článku ťa krok za krokom prevedieme procesom výroby týchto jedinečných sviečok, podelíme sa o kreatívne nápady a praktické tipy, ktoré ti zabezpečia úspech.

Ako vyrobiť sviečky v tvare srdca

Jednou z veľkých výhod tohto receptu je jeho jednoduchosť. S jasnými krokmi a kvalitnými materiálmi sa môže každý ponoriť do kreatívneho procesu a dosiahnuť pôsobivé výsledky. Tieto sklenené sviečky sa nielen ľahko vyrábajú, ale ponúkajú aj profesionálnu povrchovú úpravu a jedinečné čaro, ktoré vystihuje podstatu lásky a obetavosti vloženej do ich tvorby.

Na tieto sviečky použijeme prírodné a vysokokvalitné materiály. Sójový a kokosový vosk, sú známe svojou vynikajúcou schopnosťou zachovať si arómy a sú udržateľnejším a ekologickejším variantom. Karmínové a popínavé ružové farbivá poskytujú živý a živý dotyk, zatiaľ čo aromatická esencia jahôd a smotany obklopuje prostredie sladkou a príjemnou vôňou. Okrem toho, použitie skleneného pohára od jogurtu nielen recykluje a opätovne používa, ale dodáva konečnému dizajnu aj nádych elegancie a originality.

Skrátka, tieto srdiečkové sklenené sviečky sú dokonalou kombináciou krásy, funkčnosti a jednoduchosti. Sú ideálne na dekoráciu tvojho domova, vytvorenie útulnej atmosféry pri zvláštnych príležitostiach alebo ako zmysluplný darček pre niekoho výnimočného. Pridaj sa k nám na tejto kreatívnej ceste a zisti, aké obohacujúce je vyrábať si vlastné sviečky!

Materiály na výrobu sviečok v skle:

  • Sójový vosk a kokosový prášok
  • Farbivá na sviečky (karmínová a popínavá ružová)
  • 150 ml sklenený pohár na jogurt s korkom
  • Extra lesklé oranžové krištáľové trblietky
  • 8 cm voskovaný knôt s držiakom na knôt
  • Silikónová forma na mini srdiečka
  • Aromatická esencia jahôd so smotanou
  • Drevený držiak na knôt
  • Okrúhle lepky na držiaky knôtov
  • Okrúhle nálepky „vyrobené s láskou“

Krok za krokom sko vyrobiť srdieckove sviecky:

  1. Príprava vosku : Odváž 112 g sójového a kokosového vosku a roztop ho na miernom ohni. Po roztopení pridaj 9 g aromatickej esencie a dobre premiešaj.
  2. Príprava knôtu : Upevni knôt lepkou do pohára. Uisti sa, že je knôt v strede.
  3. Nalievanie vosku : Nalej vosk do pohára, ktorý je predtým temperovaný. Pridrž knôt drevenou podperou.
  4. Príprava srdiečok : Na srdiečka budeš potrebovať 1,5 g vosku na každé. Zvyšný vosk rozdeľte na dve časti a každú časť zafarbi farbivami. Nalej vosk do formy srdca.
  5. Chladenie a vyberanie : Nechaj srdcia vychladnúť a vlož ich do chladničky na 30 minút, aby sa uľahčilo vyklopenie.
  6. Dekorácia na sviečku : Na sviečku nanes teplo a posypte trblietkami. Umiestni srdcia a jemne ich zatlač, aby priľnuli.
  7. Dokončenie : Umiestni nálepku na korkový kryt. A je to hotovo..!

Krok za krokom na výrobu gélových sviečok s bublinkovými srdiečkami:

Tieto gélové sviečky s očarujúcimi zavesenými srdiečkami sú ideálne na dekoráciu, navodenie romantickej atmosféry alebo dokonca ako darček pri zvláštnych príležitostiach. Kombinácia číreho gélu so žiarivými farebnými srdiečkami ponúka ohromujúci vizuálny efekt, zatiaľ čo pridanie tvojej obľúbenej vône premení každú sviečku na jedinečný zmyslový zážitok.

V dnešnom návode ťa krok za krokom prevedieme procesom tvorby týchto čarovných sviečok od prípravy materiálov až po finálnu vizáž. Či už si skúsený nadšenec vo výrobe sviečok alebo nadšený začiatočník, tento recept bude pre teba prístupný, obohacujúci a predovšetkým zábavný. Priprav sa nechať svoju kreativitu letieť a ponor sa do umenia výroby gélových sviečok s bublinkovými srdiečkami!

Materiály na výrobu gélových sviečok v tvare srdca:

Príprava materiálu: gél na sviečky, červené tekuté farbivo, aromatickú esenciu, voskovaný knôt s držiakom na knôt, silikónové formičky v tvare srdca a priehľadnú sklenenú nádobu.

Krok za krokom na výrobu gélových sviečok v tvare srdca:

  • Výroba gélových sŕdc: Gél zo sviečok zahrievaj vo vodnom kúpeli, kým sa úplne neroztopí. Do rozpusteného gélu pridaj pár kvapiek červeného potravinárskeho farbiva a dobre premiešaj. Zafarbený gél nalej do srdiečkových foriem a nechaj ich vychladnúť a stuhnúť.
  • Príprava nádoby: Vyčisti sklenenú nádobu a umiestni voskovaný knôt s držiakom na knôt do stredu.
  • Zostavenie sviečky: Keď máš gélové srdcia hotové, rozlož ich a vložte do sklenenej nádoby, pričom ich rovnomerne rozmiestnite.
  • Príprava číreho gélu: Zahrej viac sviečkového gélu, kým sa neroztopí, ale tentokrát nepridávaj farbivo. Pridaj pár kvapiek aromatickej esencie a dobre premiešaj.
  • Nalievanie číreho gélu: Opatrne nalej číry gél do sklenenej nádoby. Dbaj na to, aby boli zakryté gélové srdiečka a ponechali sme priestor na vystrčenie knôtu.
  • Chladenie a tuhnutie: Nechaj sviečku vychladnúť a úplne stuhnúť. Počas tohto procesu sa uisti, že knôt zostane vycentrovaný a rovný.
  • Dokončenie: Po úplnom stuhnutí gélovej sviečky máme darček hotový.

Nauč sa vyrábať srdieckove sviecky

V tomto návode ťa krok za krokom prevedieme tvorím procesom. Vyrobíš vlastné sviečky v tvare srdca s použitím jednoduchých materiálov, ale s veľkým efektom. Od výberu parafínu a stearínu až po proces tvarovania a prispôsobenia je každý krok navrhnutý tak, aby ho mohli ľahko sledovať aj začiatočníci vo výrobe sviečok.

Či už hľadáš nový koníček alebo chceš prekvapiť svojich blízkych darčekom vyrobeným vlastnoručne, tieto srdiečkové sviečky sú skvelou voľbou. Priprav si teda materiály, rozpáľ kreativitu a ponor sa s nami do sveta ručne vyrábaných sviečok. Poďme spolu vytvoriť niečo krásne!

Zbierka materiálov : Budeš potrebovať 58-60º parafín, perličky rastlinného stearínu, farbivo na sviečky, aromatickú esenciu, formu na srdce, voskovaný knôt, vodiacu tyč, tavné lepidlo a nádobu na roztopenie vosku.

Krok za krokom ako vyrábať srdieckove sviecky

  1. Príprava knôtu : Odrež knôt na vhodnú dĺžku pre formu a pripevni ho v strede formy horúcim lepidlom. Pomocou vodiacej tyče udržuj knôt vycentrovaný a napnutý.
  2. Fúzia parafínu a stearínu : V nádobe zmiešajte parafín a 5 % rastlinného stearínu. Zahrievaj, kým sa úplne neroztopí.
  3. Pridanie farby a arómy : Keď sa zmes roztopí, pridaj farbivo na sviečky a dobre premiešaj. Pridajte pár kvapiek aromatickej esencie a premiešaj.
  4. Nalievanie do formy : Nalej roztavený vosk do formy srdca, pričom dbaj na to, aby sa knôt nepohol z jeho centrálnej polohy.
  5. Chladenie a odformovanie : Nechaj sviečku úplne vychladnúť a stuhnúť. Po vychladnutí sviečku opatrne vybaľ.
  6. Konečná úprava : Ak je to potrebné, vyrovnaj základňu sviečky tak, aby správne sedela. V prípade nedokonalostí môžeš povrch vyhladiť aj fénom.
  7. Voliteľná dekorácia : Na sviečku môžeš pridať ozdobné detaily. Trblietky alebo drobné ozdoby prilep na povrch.

Výroba sviečok v tvare srdca je krásny spôsob, ako vyjadriť lásku a náklonnosť. So správnymi materiálmi, trochou kreativity a dodržiavaním týchto krokov môžeš vytvoriť krásne a zmysluplné sviečky. Odváž sa vyskúšať túto aktivitu a podeľ sa o svoju lásku prostredníctvom svetla a vône tvojich personalizovaných sviečok.

Práve ťa očaril blog www.blog.granvelada.sk . Sme priestor pre všetkým nadšencov remeselných sviečok. Vítame ťa vo vesmíre, kde sa spája kreativita a vášeň pre remeselnú zručnosť. Tu každý zapálený knôt predstavuje príbeh, každá farba emóciu a každá vôňa spomienku. Náš blog je pokladnicou vedomostí, techník a tipov pre každého, kto chce preskúmať umenie výroby sviečok, od začiatočníkov až po skúsených remeselníkov.

V Gran Velada “ veríme, že výroba sviečok je oveľa viac než len hobby; Je to forma vyjadrenia samého seba, chvíľa pokoja a príležitosť priniesť svetu svetlo a krásu. Začni s nami svoje dobrodružstvo pri výrobe sviečok už dnes!

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right