kit para hacer jabones de nube para bautizo
Detaily prijímania, Glycerínové mydlo, Podrobnosti o krste, Výroba darčekov, Vytvorte mydlá, Žiadna kategória

Ako vyrobit oblacikove mydla so supravou gran velada

Oslava výnimočných chvíľ, ako je krst alebo sväté prijímanie, si zaslúži jedinečné a personalizované pozornosti pre svojich hostí, ktoré zanechajú v nich zanechajú trvalý dojem. Kreatívna a okúzľujúca súprava na…

Ako vyrobit oblacikove mydla so supravou gran velada

Oslava výnimočných chvíľ, ako je krst alebo sväté prijímanie, si zaslúži jedinečné a personalizované pozornosti pre svojich hostí, ktoré zanechajú v nich zanechajú trvalý dojem. Kreatívna a okúzľujúca súprava na oblacikove mydla od Gran Velada.

Tento kompletný balík nielenže zjednodušuje proces vytvárania ručne vyrábaných mydiel, ale tiež ťa pozýva podeliť sa o nezabudnuteľnú aktivitu s blízkymi, najmä s tými najmenšími v domácnosti.

krok 3 1

Čo je to súprava na oblacikove mydla?

Súprava na výrobu obláčikového mydla je riešenie typu všetko v jednom, ktoré navrhola Gran Velada , tvoj spojenec pri vytváraní produktov pre domácich majstrov pre špeciálne udalosti. Táto súprava obsahuje všetko, čo potrebuješ na výrobu až 20 mäkkých a voňavých mydiel v tvare oblakov, ktoré sú ideálne ako suveníry pri krste, svätom prijímaní a narodeninách.

Medzi komponentmi nájdeš 1 kg mydla na báze bambuckého masla, ktoré zaručuje jemný a výživný výsledný produkt. Forma v tvare oblaku a farbivá v telových a tyrkysových tónoch ti umožňujú personalizovať mydlá, zatiaľ čo aromatická esencia „mon petit bebe“ dodáva jemný a útulný nádych. Súprava je doplnená taškami a stuhou pre dokonalú prezentáciu.

Ideálne pre všetky typy udalostí: Obláčikové mydlá sú vynikajúcim a praktickým darčekom pre každú oslavu. Ich rozkošný tvar a možnosť prispôsobenia ich dokonale prispôsobia téme tvojej akcie, od krstín až po narodeniny detí.

krok 5 2

Aké materiály sú súčasťou súpravy?

  • Mydlo na báze bambuckého masla (1 kg)
  • Farbivá na glycerínové mydlo: telovéa tyrkysové (po 15 ml)
  • Mon petit BB aromatická esencia (30 ml) (Vôňa sa môže líšiť v závislosti od dostupnosti)
  • Forma v tvare oblaku
  • Alkoholový sprej
  • 10 x 15 cm priehľadné celofánové vrecká (20 kusov)
  • Stuha (4 m)
  • Drevené špachtle
banner kits marzo 2022 slvk 1
súprava na výrobu obláčikového mydla na krst 2

Krok za krokom súpravy Cloud Soap Kit:

Vytváranie týchto mydiel je jednoduché a obohacujúce, vďaka čomu je ideálne na tvorbu s rodinou.

  • Proces tavenia: Začni rozpustením 100 g mydlovej hmoty v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli, pričom dávaj pozor, aby sa nezačala variť.
  • Pridanie esencie a farby: Keď je tekutá, pridaj aromatickú esenciu, aby mydlo získalo podmanivú vôňu. Postupne pridávaj tyrkysové alebo telové farbivo, až kým nedosiahneš požadovaný odtieň, dobre premiešaj, aby sa dosiahlo rovnomerné rozloženie.
  • Techniky na odstránenie bublín: Pri nalievaní zmesi do formy je výskyt bublín bežný. Sprej s alkoholom ich pomôže odstrániť a zaistí hladký a profesionálny povrch.

Prispôsobenie mydla

Vytváranie mydiel bez farbív: Pre tých, ktorí uprednostňujú jednoduchosť, súprava umožňuje vytvárať mydlá bez pridania farbiva, výsledkom čoho sú čisté a krásne biele oblaky.

krok 33 2

Balenie a konečná prezentácia

Prezentácia je rovnako dôležitá ako samotný produkt. Vrecúška a grogrénová stuha, ktoré sú súčasťou súpravy, uľahčujú elegantné balenie mydiel, vďaka čomu je každé z nich špeciálnym darčekom.

Špeciálne DIY: Vytvor oblacikove mydla na krstiny a prijímania | Kompletný návod so súpravou od Gran Velada

Používanie vlastných nálepiek: Gran Velada ponúka možnosť ďalej personalizovať mydlá pomocou nálepiek navrhnutých špeciálne pre tvoju udalosť, čím dodáva osobný a jedinečný nádych

banner kits marzo 2022 slvk 1

Tipy pre začiatočníkov

Aj keď nemáš s výrobou mydla predchádzajúce skúsenosti, táto súprava je navrhnutá tak, aby zabezpečila bezproblémový proces. Postupuj podľa pokynov krok za krokom a neváhaj experimentovať s farbami a vôňami, aby bolo každé mydlo jedinečným majstrovským dielom.

súprava na výrobu obláčikových mydiel na krst

Často kladené otázky o súprave na výrobu oblačihového mydla:

Ako môžem znova použiť formu pre iné projekty? Forma obsiahnutá v súprave od Gran Velada je vysoko odolná a všestranná, čo ti umožňuje opakovane ju použiť na širokú škálu mydlových projektov. Po každom použití ju dôkladne očistite teplou vodou a trochou neutrálneho mydla. Po zaschnutí bude forma pripravená na tvoj ďalší projekt.

Dá sa v mydlách nastaviť intenzita vône? Áno, úplne. Intenzitu arómy vo svojich oblačných mydlách je možné jednoducho upraviť zmenou množstva aromatickej esencie, ktorú do zmesi pridáš. Ak preferuješ jemnejšiu vôňu, zníž množstvo odporúčané v návode. Pre intenzívnejšiu arómu ju môžeš mierne zvýšiť. Esenciu nezabudni pridávať postupne a dobre premiešať, aby sa zabezpečilo rovnomerné rozloženie arómy.

Čo môžem urobiť, ak moje mydlá majú po naliatí do formy veľa povrchových bubliniek? Bubliny sú pri výrobe mydla bežné, ale existujú spôsoby, ako ich minimalizovať. Účinnou technikou je ľahké postriekanie povrchu tekutého mydla alkoholom hneď po naliatí do formy. Alkohol pomáha rozbíjať bublinky na povrchu, takže mydlo je hladšie. Ak bubliny pretrvávajú, môžeš jemne prejsť špachtľou alebo špáradlom po povrchu, aby sa uvoľnili.

Ako dlho mám čakať na odformovanie mydiel? Čakacia doba pred vybratím mydiel sa môže líšiť, ale vo všeobecnosti sa odporúča počkať aspoň niekoľko hodín, kým mydlo úplne nevychladne a stuhne. Tento proces možno mierne urýchliť umiestnením formy do chladničky, ale je dôležité neponáhľať, aby sa mydlá nezmrštili. Trpezlivosť je kľúčom k dosiahnutiu optimálnych výsledkov.

Sú mydlá v tejto sade vhodné pre ľudí s citlivou pokožkou? Mydlo na báze bambuckého masla obsiahnuté v súprave od Gran Velada je známe svojimi hydratačnými a zmäkčujúcimi vlastnosťami, vďaka čomu je vhodné pre osoby s citlivou pokožkou. Je však dôležité zvážiť individuálnu citlivosť na pridané farbivá alebo vonné látky. Pre tých, ktorí majú extrémne citlivú pokožku, sa odporúča otestovať malú oblasť pokožky pred širokým použitím mydla.

Ako môžem zabezpečiť, aby bola farba rovnomerne rozložená v celom mydle? Pre rovnomerné rozloženie farby je kľúčové dôkladne premiešať farbivo s tekutým mydlovým základom pred naliatím do formy.

banner kits marzo 2022 slvk 1

Vytváranie obláčikových mydiel so súpravou Gran Velada je viac ako DIY činnosť; Je to príležitosť dodať špeciálnym udalostiam osobný a nezabudnuteľný nádych. S trochou kreativity a chuti urobiť niečo jedinečné môžeš každú oslavu premeniť na niečo nezabudnuteľné. Odváž sa experimentovať a podeľ sa o radosť z tvorenia so svojimi blízkymi.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right