como hacer crema hidratante con thermomix
Kozmetické tipy a triky, Prírodná kozmetika, Vyrobiť krémy, Žiadna kategória

Ako vyrobiť krém na tvár s Thermomixom: jednoducho a ekonomicky

Vytvorenie vlastného krému na tvár Thermomix ti umožní poznať všetky zložky, ktoré si aplikuješ na svoju tvár, vyhnúť sa zbytočným prísadám a využiť výhody prírodných zložiek. Navyše tým, že si…

Ako vyrobiť krém na tvár s Thermomixom: jednoducho a ekonomicky

Vytvorenie vlastného krému na tvár Thermomix ti umožní poznať všetky zložky, ktoré si aplikuješ na svoju tvár, vyhnúť sa zbytočným prísadám a využiť výhody prírodných zložiek.

Navyše tým, že si ho pripravíš doma, môžeš jeho zloženie prispôsobiť špecifickým potrebám tvojej pokožky a zabezpečiť tak vysoko kvalitný konečný produkt.

Chceš sa naučiť, ako vyrobiť pleťový krém s Thermomixom jednoducho a ekonomicky?

S týmto receptom zistíš, aké jednoduché je pripraviť si vlastný krém na tvár, ideálny pre zmiešanú a suchú pleť. Domáca kozmetika je nielen zdravšou a personalizovanejšou alternatívou, ale aj kreatívnym a ekonomickým spôsobom starostlivosti o pleť.

Poznáš Thermomix?

Thermomix je zázrakom kulinárskej technológie, ktorá kombinuje funkcie mixéra, kuchynského robota a ďalších funkcií, čo ti umožňuje pripravovať recepty s presnosťou a ľahkosťou. Navyše, tento recept sa dá mierne prispôsobiť akémukoľvek kuchynskému robotu, takže neexistuje žiadna výhovorka byskúšať ho!

V tomto príspevku ťa krok za krokom prevedieme postupom, ako vyrobiť krém na tvár s Thermomixom úplne od začiatku. Nenechaj si ujsť tento jednoduchý recept, ktorý zmení tvoju rutinu starostlivosti o tvár.

Aké materiály potrebujem na výrobu pleťového krému s Thermomixom?

Ak chceš začať s týmto receptom, budeš musieť zhromaždiť nasledujúce zložky a nástroje:

ako vyrobiť hydratačný krém s termomixom 2

Recept na prípravu krému na tvár s Thermomixom krok za krokom

  • Krok 1 Úvodná príprava : Vyčisti a vydezinfikuj svoj Thermomix, aby krém na tvár zostal bez nečistôt.
  • Krok 2 Zahrej základné zložky : Do nádoby pridaj 570 g čistenej vody, 70 g vosku Lanette N, 300 g oleja z pšeničných klíčkov a 50 g propylénglykolu. Naprogramujte Thermomix tak, aby sa zahrieval 8 minút pri 70 °C a rýchlosti 2.
  • Krok 3 Počiatočná zmes : Pokračuj v šľahaní zmesi počas 10 minút pri rýchlosti 2, pričom nechaj teplotu postupne klesať.
  • Krok 4 Rozpusti koenzým Q10 : Kým sa zmes ochladí, rozpusti 1 g koenzýmu Q10 v malom množstve oleja z pšeničných klíčkov.
  • Krok 5 Zapracuj koenzým a esenciu:
    Do pohára Thermomix nalej zmes koenzýmu a podľa chuti pridaj aromatickú vanilkovú esenciu. Ak chceš, môžete pridať aj 10 g Sharomixu a 10 g vitamínu E na zlepšenie konzervácie a antioxidačných výhod krému.
  • Krok 6: Konečná zmes Znova šľahaj 1 minútu rýchlosťou 3, aby sme si boli istí, že sú všetky ingrediencie dobre spojené.
  • Krok 7 Balenie: Odstav krém a nechaj ho úplne vychladnúť pred balením do plastových téglikov. Každý pohár označ príslušnými nálepkami.
boton carrito blogs slov 01 2

Časté otázky o recepte, ako vyrobiť krém na tvár s Thermomixom

  • Otázka 1: Môžem použiť iný druh oleja namiesto oleja z pšeničných klíčkov? Odpoveď: Áno, olej z pšeničných klíčkov môžeš nahradiť iným rastlinným olejom, ako je sladký mandľový olej alebo jojobový olej, v závislosti od potrieb tvojej pokožky.
  • Otázka 2: Je potrebné použiť Sharomix ako konzervačný prostriedok? Odpoveď: Nie je to nevyhnutne potrebné, ale používanie Sharomix pomôže predĺžiť životnosť krému na tvár. Ak nechceš používať konzervačné látky, určite krém skladuj v chladničke a spotrebuj ho do 2-3 týždňov.
  • Otázka 3: Môžem do receptu pridať ďalšie účinné látky? Odpoveď: Áno, svoj krém si môžeš prispôsobiť pridaním ďalších aktívnych zložiek, ako je kyselina hyalurónová, extrakt z aloe vera alebo esenciálne oleje špecifické pre tvoj typ pleti.

Príprava vlastného krému na tvár s Thermomixom je obohacujúcim spôsobom, ako sa starať o svoju pokožku pomocou prírodných a personalizovaných ingrediencií. Tento recept je nielen jednoduchý a ekonomický, ale umožňuje ti tiež vedieť a kontrolovať, čo si na tvár nanášaš, vyhýbajúc sa komerčným produktom so zbytočnými prísadami a konzervačnými látkami.

coencima10

Pozývame ťa vyskúšať tento recept a užiť si hydratovanejšiu a zdravšiu pokožku.

Páčil sa vám recept a zvažujete, že si ho pripravíte doma?

Kúp si produkty z tohto receptu v našom internetovom obchode a prihlás sa na odber nášho newslettera, aby ti prišli ďalšie recepty a wellness tipy priamo na e-mail. Začni sa starať o svoju pleť prirodzeným a personalizovaným spôsobom ešte dnes!

ako si vyrobiť hydratačný krém s termomix post

Poznáš blog www.blog.granvelada.sk?

Áno, na našom blogu nájdeš širokú škálu receptov a tipov na výrobu vlastných krémov a domácich kozmetických produktov. Navštív ho a objav, čo všetko môžeš urobiť, aby bolo o tvoju pleť postarané prirodzeným a personalizovaným spôsobom!

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right