desodorante natural en polvo
Kozmetické tipy a triky, Prírodná kozmetika, Žiadna kategória

Ako vyrobiť deodorant z kamenca: Prírodný a ideálny pre podpazušie a chodidlá

Chceš vedieť, ako si vyrobiť deodorant s práškom z kamenca v pohodlí domova? Dnes ťa naučíme jednoduchý a prírodný recept, ktorý si môžeš prispôsobiť svojim potrebám. Naučiť sa vyrobiť si…

Ako vyrobiť deodorant z kamenca: Prírodný a ideálny pre podpazušie a chodidlá

Chceš vedieť, ako si vyrobiť deodorant s práškom z kamenca v pohodlí domova? Dnes ťa naučíme jednoduchý a prírodný recept, ktorý si môžeš prispôsobiť svojim potrebám.

Naučiť sa vyrobiť si vlastný dezodorant nie je len skvelý spôsob starostlivosti o pleť, ale aj zdravšia a ekologickejšia možnosť.

Domáci deodorant, ktorý ti ukážeme, je ideálny pre ľudí, ktorí hľadajú prírodné alternatívy bez agresívnych chemikálií. Okrem toho, vedieť, ako vyrobiť domáci dezodorant, ti umožní poznať a kontrolovať zložky, ktoré aplikuješ na vašu pokožku, čo zaručuje jedinečný zážitok z osobnej starostlivosti prispôsobený tvojim preferenciám.

Vytváranie vlastných produktov osobnej starostlivosti sa môže zdať komplikované, ale s našimi podrobnými pokynmi zistíš, že výroba deodorantu z kamenca je jednoduchšia, než si myslíš.

Nielenže ušetríš peniaze, ale prispeješ aj k pohode svojho tela a životného prostredia.

Aké materiály potrebujem na výrobu deodorantu z kamenca?


Na výrobu deodorantu z práškového kamenca budeš potrebovať nasledujúce prísady a nástroje:

  • 170 g kukuričného škrobu : Táto zložka upokojuje podráždenú pokožku a zachytáva vlhkosť a nepríjemný zápach.
  • 10 g sušiny z mäty piepornej : Známa pre svoje antiseptické účinky, dodáva sviežosť.
  • 1 6 g prášku kamenca: Pôsobí ako deodorant, antiseptický a hojivý prostriedok.
  • 10 kvapiek esenciálneho oleja Tea Tree: Odstraňuje baktérie zodpovedné za nepríjemný zápach bez toho, aby zmenil prirodzené metabolické procesy.
  • Nádobu na púder : Ideálna na púdrový dezodorant
  • Nálepky: Na označenie vášho domáceho dezodorantu.
boton carrito blogs slov 01 2
desodorante natural en polvo

Krok za krokom recept na výrobu deodorantu s práškovým kamencom

  • Krok 1: Priprav si suroviny Do čistej a vydezinfikovanej nádoby pridaj 170 g kukuričného škrobu. Táto zložka je nevyhnutná na upokojenie podráždenej pokožky a zachytenie vlhkosti a zápachu.
  • Krok 2: Pridaj sušinu z mäty piepornej Do nádoby pridaj 10 g prášku mäty piepornej. Mäta pieporná je známa svojim antiseptickým účinkom a schopnosťou poskytnúť sviežosť.
  • Krok 3: Zmiešaj a pridaj kamencový prášok: Vyššie uvedené zložky dobre premiešaj a potom pridaj 16 g prášku z kamenca. Táto zložka pôsobí ako deodorant, antiseptický a hojivý prostriedok.
  • Krok 4: Pridaj esenciálny olej z čajovníka Nakoniec pridaj 10 kvapiek esenciálneho oleja z čajovníka. Tento esenciálny olej je účinný pri odstraňovaní baktérií zodpovedných za nepríjemný zápach bez toho, aby zmenil prirodzené metabolické procesy.
  • Krok 5: Zabaľ do nádoby Zmes zabaľ do nádoby na púder. Tento typ nádobky je ideálny na dezodorant, pretože viečko má dvojitý otvor:
  • Krok 6: Umiestni nálepku a priprav na použitie Umiestni nálepku a tvoj domáci dezodorant je pripravený na použitie. Nasyp si malé množstvo na ruky a vmasírujte do chodidiel, medzi prsty a do podpazušia. Môže byť tiež posypaný na topánky a ponožky, aby odstránil a zabránil zápachu.
boton carrito blogs slov 01 2

Časté otázky ako vyrobiť deodorant z práškového kamenca

  • Na čo slúži tento prírodný deodorant? Prírodný dezodorant je ideálny na prirodzené odstránenie potu a zápachu bez toho, aby bránil normálnemu poteniu pokožky. Je ideálny na podpazušie, chodidlá a topánky.
  • Je bezpečné používať každý deň? Áno, tento deodorant je bezpečné používať každý deň. Je vyrobený z prírodných ingrediencií a neobsahuje hliník ani parabény.
  • Nešpiní oblečenie? Nie, tento práškový deodorant nešpiní oblečenie. Pred obliekaním sa však odporúča počkať niekoľko minút, aby sa zabezpečilo úplné vstrebanie produktu do pokožky.
  • Ako používať deodorant z kamenca? Nasyp si malé množstvo na ruky a vmasíruj do chodidiel, medzi prsty a do podpazušia. Dá sa nasypať aj na topánky a ponožky.
  • Môžem použiť iný typ balenia? Áno, na aplikáciu práškového dezodorantu môžeš použiť akúkoľvek nádobu, ktorá je pre teba pohodlná.
  • Ako dlho deodorant vydrží? Deodorant môže vydržať niekoľko mesiacov, ak sa skladuje na chladnom a suchom mieste.
  • Môžem pridať iné esenciálne oleje? Áno, svoj deodorant si môžeš prispôsobiť pridaním iných esenciálnych olejov podľa vlastného výberu, pokiaľ sú bezpečné pre použitie na pokožke.
  • Kde môžem kúpiť materiály? Všetko potrebné nájdete na gran velada , kde máme všetko potrebné pre svoje DIY výtvory.

Výroba deodorantu s práškovým kamencom je účinný a prirodzený spôsob, ako sa postarať o svoju pokožku a zbaviť sa nepríjemného zápachu. Tento deodorant sa ľahko vyrába, je bezpečný na každodenné používanie a môžeš si ho prispôsobiť podľa svojich predstáv. Navyše je to skvelý spôsob, ako znížiť používanie plastov a chemikálií vo svojej osobnej starostlivosti.

Kúp si produkty z tohto receptu v našom internetovom obchode a prihlás sa na odber nášho newslettera, aby ti prišlii ďalšie recepty a wellness tipy priamo na tvoj e-mail.

prírodný púdrový deodorant

Ak sa chceš dozvedieť viac o vytváraní produktov osobnej starostlivosti, navštív náš internetový obchod a pozri si viac receptov na tomto blogu.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right