como hacer velas bubble 3
Dekoratívne sviečky, Robiť sviečky

Ako vyrobit bublinkove sviecky

Dnes ti ukážeme recept, ako vyrobiť bublinkove sviecky ale tentoraz vo formáte XXL. Najmódnejšie sviečky na celom internete. Na Gran Velada nájdeš všetky materiály a rôzne druhy foriem Bubble Candle.…

Ako vyrobit bublinkove sviecky

Dnes ti ukážeme recept, ako vyrobiť bublinkove sviecky ale tentoraz vo formáte XXL. Najmódnejšie sviečky na celom internete. Na Gran Velada nájdeš všetky materiály a rôzne druhy foriem Bubble Candle.

Nauč sa vyrábať XXL bublinkové sviečky pomocou tohto jednoduchého návodu. Krok za krokom vysvetľujeme, ako sa vyrábajú, a ako jednoducho ich pripraviť aj doma. Tiež podrobne popisujeme potrebné materiály a ukážeme ti rôzne možnosti, aby ste mohli vidieť krásne vzory, ktoré je možné vyrobiť ručne. S 1 kilom tvarovateľného sójového vosku môžeš vyrobiť dve sviečky Bubble XXL.

V tomto príspevku sme krok za krokom použili veľkú 9 guľôčkovú formu na sviečku.Je to forma s 9 guľôčkami na každej strane. S ňou si ľahko vyrobíš trendy sviečky doma!

Táto forma bublinkovej sviečky má štvorcový tvar a na každej strane má 9 vyvýšených bublín. Je celá vyrobená u nás a je zhotovená zo silikónu , preto je jej používanie také pohodlné. Je tiež nepriľnavá a flexibilná , a preto sa tak ľahko vyberá z formy. Vyznačuje sa tiež odolnosťou, takže pri správnom používaní ju budeš môcť používať dlho. čas.. Pomôže ti vyrobiť toľko domácich bublinkových sviečok , koľko chceš.

  • Približné rozmery: 8 x 7 cm.
  • Približný objem formy: 440 ccm

Na Gran Velada nájdeš jedinečnú kolekciu foriem na výrobu bublinkových sviečok. Práca s nimi je veľmi pohodlná, preto si nenechaj ujsť tento návod ako vyrábať bublinkové sviečky. Ideálne na dekorovanie, darovanie a dokonca aj na predaj!

Aké ingrediencie potrebujem na výrobu bublinkových sviečok?

Na výrobu XXL bublinkových sviečok potrebuješ:

Recept na bublinkove sviecky krok za krokom:

Krok za krokom pozostáva z:

V hrnci na strednom ohni roztop 350 g tvarovateľného sójového vosku. Pamätaj, že vosky sú horľavé nad 100ºC.

Nezabúdaj, že z kila vosku vyrobíš 2 sviečky veľkosti XXL. Navleč knôt do formy, vlož ho cez otvor v základni formy a drž ho na vrchu drevenou podperou.

Pridaj 14 g aromatickej esencie do roztaveného vosku a dobre premiešaj, kým sa nespojí. Keď má vosk 55ºC, naplň formu a nechaj ju vychladnúť na izbovú teplotu a bez prievanu.

Po úplnom vychladnutí vyber z formy. Ak chceš, aby tvoje XXL bublinkové sviečky mali farebný nádych, stačí pridať pár kvapiek tekutého farbiva na sviečky a zároveň zapracovať aromatickú esenciu.

V internetovom obchode nájdeš širokú paletu farieb na výber. Ak chceš vidieť viac takýchto návodov, prejdi na blog www.blog.granvelada.sk a objav všetky návrhy, ktoré si môžeš pripraviť ručne. .

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right