balsamo de rosa mosqueta casero
Kozmetické tipy a triky, Prírodná kozmetika, Žiadna kategória

Ako si vyrobiť šípkový balzam na pery

Šípkový balzam na pery, ktorý ti ukážeme, je skvelý na suché a popraskané pery. Je regeneračný, sladký a ochranný. So 100% prírodnými ingredienciami dosiahneme dokonalý balzam na hĺbkovú výživu pier.…

Ako si vyrobiť šípkový balzam na pery

Šípkový balzam na pery, ktorý ti ukážeme, je skvelý na suché a popraskané pery. Je regeneračný, sladký a ochranný. So 100% prírodnými ingredienciami dosiahneme dokonalý balzam na hĺbkovú výživu pier. Pozri sa, aké ľahké je vyrobiť!

Starostlivosť o pery je nevyhnutná v našej každodennej kozmetickej rutine, najmä keď čelíme extrémnym poveternostným podmienkam, ktoré ich môžu nechať suché a popraskané. V tomto prípade môže účinný balzam na pery, ako je napríklad šípkový balzam na pery, priniesť zásadné zmeny. Tento článok ťa nielen oboznámi s postupmi, ako si doma vyrobiť vlastný šípkový balzam na pery, ale zoznámiš sa aj s výhodami jeho prírodných zložiek.

Prečo si vybrať šípkový balzam?

Šípkový olej je známy svojimi regeneračnými a hydratačnými vlastnosťami, vďaka čomu je hviezdnou zložkou akéhokoľvek produktu starostlivosti o pleť. Tento olej, bohatý na esenciálne mastné kyseliny a vitamíny, pomáha opraviť a omladiť pokožku, vďaka čomu je ideálnou voľbou pre starostlivosť o pery.

Krok 33 1

Výhody prírodných zložiek v kozmetike

Používanie prírodných ingrediencií pri výrobe domácej kozmetiky zaisťuje nielen to, že sa vyhneme potenciálne škodlivým chemikáliám, ale tiež maximálne využijeme vlastnosti každej zložky. V prípade šípkového balzamu bola každá zložka vybraná pre jej špecifické výhody pre pokožku pier.

Predchádzajúcu skúsenosť nemám.. Je ťažké urobiť tento recept..?

Tento postup krok za krokom na vytvorenie vlastných balzamov na pery s produktami Gran Velada nie je zložitý. Postup je navrhnutý tak, aby bol jednoduchý a prístupný aj pre začiatočníkov v oblasti domácej kozmetiky. Vďaka jasným pokynom a dodávaným materiálom si môže každý vychutnať tvorbu vlastných balzamov, experimentovať s farbami a vôňami, aby dosiahol jedinečné a uspokojivé výsledky.

V čom je šípkový balzam jedinečný?

Na rozdiel od iných balzamov, ktoré môžu obsahovať syntetické prísady, balzam vyrobený zo šípky využíva silu prírodnú, ktorá ponúka dlhotrvajúcu hydratáciu a ochranu. Okrem toho je možné tento typ balzamu úplne prispôsobiť tak, aby vyhovoval tvojím preferenciám z hľadiska vône a farby.

Materiály, ktoré potrebujeme na výrobu domáceho šípkového balzamu

Aké materiály potrebujeme na výrobu domáceho šípkového balzamu? Pozrite si ingrediencie, ktoré si môžeme kúpiť v internetovom obchode gran velada .

boton carrito blogs slov 03 2
domáci šípkový balzam 2

Ako si vyrobiť šípkový balzam na pery krok za krokom

Skôr ako začneme, uistime sa, že máte všetky potrebné pomôcky a nádoby čisté a vydezinfikované. To zahŕňa nádobu na roztavenie prísad, špachtle a konečné nádoby na balzam.

Príprava ingrediencií:

  • Rozpustenie základných zložiek: Do vhodnej nádoby na rozpúšťanie vložíme šípkový olej, bambucké maslo a alba vosk.
  • Spôsob ohrevu: Tieto prísady možno roztopiť v mikrovlnnej rúre alebo v bain-marie. Treba mať na pamäti, že tieto zložky majú nízky bod topenia, takže sa rýchlo roztopia.

Pridanie farby:

  • Príprava farbiva na pery: Do mažiara pridajme ružové farbivo na pery.
  • Miešanie farbiva: Jemne rozdrvíme častice farbiva a rozptýlime ich v malom množstve základového oleja, aby vznikla homogénna zmes.
  • Prispôsobenie farieb: Upravme množstvo farbiva podľa požadovanej intenzity farby. Ak dáme prednosť bezfarebnému balzamu, môžeme sa rozhodnúť nepridávať farbivo.

Obohatenie balzamom:

  • Pridanie vitamínu E: Obsahuje vitamín E, ktorý bude pôsobiť ako prírodný antioxidant a predĺži trvanlivosť balzamu.
  • Aromatická esencia: Pridajme niekoľko kvapiek balzamovej esencie z červeného ovocia, pričom množstvo upravme podľa odporúčania na použitie (zvyčajne 0,1 % z celkového množstva).

Finálne balenie:

  • Plnenie nádob: Pomocou pipety alebo malej špachtle preneste tekutý balzam do čistých suchých nádob.
  • Označovanie a personalizácia: Na každú nádobu umiestnite personalizované štítky, ktoré môžu obsahovať názov produktu, zložky a dátum výroby.
boton carrito blogs slov 03 2

Prispôsobenie balzamu na pery: Pridanie farby a vône:

Prispôsobenie nemá žiadne obmedzenia. Môžeme experimentovať s rôznymi farbami a vôňami a vytvoriť balzam, ktorý bude nielen účinný, ale aj príjemný a jedinečný.

V Gran Velada môžete nájsť špecifické farby na pery dostupné v širokej škále odtieňov, od klasickej červenej a ružovej až po fantazijné farby, ako je fialová a zelená. Tieto farbivá sa ľahko používajú a umožňujú prispôsobiť balzamy na pery intenzívnymi a dlhotrvajúcimi farbami. Do balzamu sa pridávajú tak, že sa malé množstvo rozdrví v mažiari a tĺčiku s časťou základu, čím sa zabezpečí ich rovnomerné rozptýlenie.

Okrem toho je možné balzamy obohatiť o špecifické balzamové esencie, ktoré dodajú balzamu na pery príjemnú vôňu. Tieto esencie sa integrujú pridaním niekoľkých kvapiek do zmesi, pričom treba dbať na to, aby sa neprekročilo odporúčané dávkovanie 0,1 %, aby sa zachovala bezpečnosť a kvalita konečného výrobku.

Viete, že v balzamoch na pery nie je možné používať bežné vonné esencie? Bez ohľadu na to, či sú kozmetické…?

Balzamové esencie, ktoré sú k dispozícii aj v spoločnosti Gran Velada, sú vonné látky špeciálne navrhnuté na použitie pri výrobe výrobkov na pery. Tieto esencie dodávajú balzamom na pery príjemnú vôňu a môžu byť súčasťou personalizácie balzamov na pery, čím prispievajú k zmyslovému zážitku používateľa.

domáci šípkový balzam

Na Gran Velada nájdeme rôzne typy obalov na rúže:

V Gran Velada sa prispôsobenie balzamov na pery neobmedzuje len na farbivá a vône, ale aj na výber balenia, čo je zásadný aspekt, vďaka ktorému konečný produkt rozhodne vynikne. Ponúkame rôzne obaly na rúže v rôznych veľkostiach a materiáloch, od plastu a hliníka až po sklo, vhodné pre množstvá od 5 ml do 50 ml.

nádobky na rúž

Prezri si našu ponuku a vyber si štýl, ktorý vyhovuje tvojim potrebám, či už na osobné použitie, alebo na vytvorenie špeciálneho darčeka. Správne balenie je nielen funkčné, pretože udržiava balzam v perfektnom stave, ale dodáva tiež tvojmu výtvoru nádych elegancie a osobnosti.

Zisti viac a nájdi ideálny obal pre tvoje balzamy v časti Obaly na rúže na Granvelada.sk.

Chceli by si vidieť viac takýchto receptov? Navštív blog a nájdi mnoho ďalších návodov. Ak chceš byť informovaní o všetkom, môžete sa prihlásiť na odber nášho kanála YouTube a sledovať nás na sociálnych sieťach: Facebook, Instagram.

Do skorého videnia!

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right