aceite reductor corporal 3
Žiadna kategória

AKO SI VYROBIt DOMaCI TELOVy OLEJ NA maderoterapiu

V tomto príspevku ti krok za krokom naučíme, ako si vyrobiť domáci telový olej pre Maderoterapiu s použitím tých najlepších prírodných surovín. Zisti, ako si užiť personalizovanú starostlivosť o telo…

AKO SI VYROBIt DOMaCI TELOVy OLEJ NA maderoterapiu

V tomto príspevku ti krok za krokom naučíme, ako si vyrobiť domáci telový olej pre Maderoterapiu s použitím tých najlepších prírodných surovín. Zisti, ako si užiť personalizovanú starostlivosť o telo z pohodlia domova.

Frakcionovaný kokosový olej je naším východiskovým bodom, pretože je ideálny na výrobu masážnych olejov. Jeho rýchla absorpcia a ľahká textúra zaručujú, že nezanechá na pokožke pocit mastnoty, umožňuje lepšie prenikanie účinných látok a dosahovanie efektívnejších výsledkov.

V tomto receptúre zapracujeme aj olej z rias, uznávaný pre svoju schopnosť regenerácie. Okrem toho pridáme esenciálne oleje, ktoré zvýraznia vlastnosti oleja a dodajú mu vynikajúcu vôňu.

Aké materiály potrebuješ na výrobu tohto domáceho telového oleja?

Tu sú ingrediencie, ktoré budete potrebovať na výrobu vlastného domáceho telového oleja:

Krok za krokom ako si vyrobiť domáci telový olej pre Maderoterapiu

Recept je veľmi jednoduchý a jeho príprava ti zaberie málo času. Nasleduj tieto kroky:

  1. Zmiešaj frakcionovaný kokosový olej s olejom z rias.
  2. Pridaj vitamín E a esenciálne oleje. V tomto prípade sme vybrali zázvorový a citrónový esenciálny olej, o ktorých je známe, že zlepšujú krvný obeh a znižujú celulitídu.
  3. Dobre premiešaj, kým sa všetky ingrediencie nespoja. Potom naplň fľašu a umiestni nálepku.

Pripravené na použitie! Rukami rozotri olej na oblasť stehien a masíruj dreveným valčekom. Tento olej je obzvlášť účinný pri redukcii celulitídy a tonizácii pokožky.

Ak chceš vedieť viac takýchto návodov, navštív náš blog a objav ďalšie produkty, ktoré môžeš vyrobiť ručne.

Okrem toho vám ponúkame bezplatný návod s praktickými informáciami a receptami krok za krokom na výrobu vlastných krémov. Stiahnite si ju teraz a nenechajte si ju ujsť!

Dúfam, že sa vám tento olej páčil, ako vidíte, je jednoduchý na prípravu a jednoduchým spôsobom budete môcť svoju pokožku hydratovať.

Ak chceš vždy vidieť nové recepty a viac návrhov pre svoju osobnú starostlivosť, môžeš sa prihlásiť na odber nášho kanála YouTube alebo nás sledovať na našich sociálnych sieťach: Facebook , Instagram.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right