ambientador textil de citronela
Ručné práce, Žiadna kategória

Ako si vyrobiť domáci osviežovač na textil: Rýchlo a jednoducho

Starostlivosť o naše textílie je nevyhnutná, aby bol domov svieži a bez nežiaducich pachov. Výborným spôsobom, ako to dosiahnuť, je použiť osviežovač na textil. Tento produkt je nielen jednoduchý na…

Ako si vyrobiť domáci osviežovač na textil: Rýchlo a jednoducho

Starostlivosť o naše textílie je nevyhnutná, aby bol domov svieži a bez nežiaducich pachov. Výborným spôsobom, ako to dosiahnuť, je použiť osviežovač na textil. Tento produkt je nielen jednoduchý na výrobu, ale je aj účinný a šetrný k našej pokožke a životnému prostrediu.

Navyše, výroba vlastného domáceho textilného osviežovača vzduchu vám umožní kontrolovať zložky a vyhnúť sa agresívnym chemikáliám, ktoré môžu spôsobiť podráždenie. V tomto príspevku vás naučíme, ako si vyrobiť domáci textilný osviežovač vzduchu s alkoholom, s použitím esenciálnych olejov a iných prírodných ingrediencií. Čítajte ďalej a zistite, ako môžete udržať svoje textílie svieže a bez komárov prirodzeným a bezpečným spôsobom!

Keďže je leto, namiesto akejkoľvek aromatickej esencie alebo bežného esenciálneho oleja sme sa rozhodli pre citronelu, ktorá dokáže odplašiť komáre. Takýmto spôsobom môžeme okrem vychutnávania si nádhernej citrusovej vône oleja vytvoriť priestor bez komárov a iného hmyzu, ktorý v našom domove navodí atmosféru pokoja a vyrovnanosti.

V Gran Velada ponúkame rôzne aromatické esencie, ktoré vašim produktom dodajú vôňu, a 50 esenciálnych olejov s terapeutickými vlastnosťami na prispôsobenie vašich výtvorov. Aromatické esencie sú ideálne na vytváranie parfumov a osviežovačov vzduchu všetkých druhov, ktoré poskytujú širokú škálu vôní pre akékoľvek preferencie.

Na druhej strane, esenciálne oleje okrem toho, že ponúkajú vôňu, majú blahodarné vlastnosti pre zdravie a pohodu, ako sú relaxačné, revitalizačné alebo čistiace účinky. Navštív naše kategóriu vôní na Gran Velada objav všetky dostupné možnosti.

Aké materiály potrebujem na výrobu domáceho textilného osviežovača ?

Osviežovač na textil sa vyrába z nasledujúcich ingrediencií:

boton carrito blogs slov 01 2
citronella textilný osviežovač vzduchu 2

Recept na výrobu domáceho textilného osviežovača krok za krokom:

  1. Priprav čistenú vodu: Do čistej a dezinfikovanej nádoby pridaj 300 ml čistenej vody.
  2. Zmiešaj alkohol a éterický olej: V inej nádobe zmiešaj 90 g liehu s 50 kvapkami citronelového esenciálneho oleja. Veľmi dobre premiešaj, kým sa všetko úplne nespojí.
  3. Pridanie konzervačnej látky: Do zmesi pridaj 3 g konzervačnej látky Sharomix a znova premiešaj.
  4. Balenie: Zmes nalejte do fľaše pomocou striekacej pištole. Umiestni nálepky na osviežovač vzduchu.
  5. Pripravené na použitie: Tvoj domáci textilný osviežovač vzduchu je pripravený na použitie! Môžeš ho aplikovať na oblečenie, plachty, záclony, moskytiéry, stany, uteráky, tenisky, klobúky, náramky a dokonca aj umelú trávu.

Často kladené otázky na recept na domáci textilný osviežovač:

  1. Ako dlho vydrží efekt domáceho textilného osviežovača ? Účinok môže trvať niekoľko dní v závislosti od použitia a prania textílií.
  2. Je to bezpečné pre deti a domáce zvieratá? Áno, je vhodný pre deti od 3 rokov a rešpektuje aj tú najcitlivejšiu pokožku. Nedráždi.
  3. Nešpiní to oblečenie? Nie, tento domáci textilný osviežovač vzduchu nešpiní oblečenie.
  4. Môžem použiť iné esenciálne oleje? Áno, recept si môžete prispôsobiť svojim obľúbeným esenciálnym olejom, pokiaľ sú bezpečné pre použitie na textíliách.

Vyrobiť si vlastný domáci textilný osviežovač vzduchu je jednoduchý a efektívny spôsob, ako udržať vaše textílie čerstvé a bez komárov. Tento prírodný produkt nespôsobuje podráždenie pokožky ani nešpiní látky, takže je ideálny pre celú rodinu. Poď si vyskúšať tento recept a uži si výhody sviežeho a dobre udržiavaného domova.

Citronella textilný osviežovač vzduchu

Neváhaj a využite toto leto na prípravu receptu osviežovač na textil .

Pozývame ťa vyskúšať tento recept a zistiť, aké jednoduché a efektívne je vyrobiť si vlastný domáci textilný osviežovač ! Nezabudni sa podeliť o svoje skúsenosti a variácie, ktoré vuskúšaš.

Chceš vyskúšať tento recept…? Na Gran Velada máme všetky materiály:

Kúp si produkty z tohto receptu v našom internetovom obchode a prihlás sa na odber nášho newslettera. Budeš ďalšie recepty a wellness tipy priamo na e-mail.

ĎALŠÍ PRÍSPEVOK, KTORÝ VÁS MÔŽE ZAUJÍMAŤ

NEWSLETTER

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER SPRAVODAJSTVA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
You need to agree with the terms to proceed

Neboli nájdené žiadne výsledky.

SLEDUJTE NÁS NA NAŠICH SOCIÁLNYCH MÉDIÁCH

Newsletter

Prihláste sa na odber noviniek a dostávajte novinky, ponuky, nové recepty, návody a kurzy na svoj e-mail. Zostaňte informovaní o tom, čo máte s Gran Veladou najradšej.

PRIHLÁSIŤ SA

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right